Albyco is de CARDOK distributeur voor BENELUX

Carli Van de Peer & Pascale Daems

Pascale Daems & Carli Van de Peer 

Albyco.be

Albyco Belgium is opgestart in 1998 en actief in meerdere sectoren zoals professionele 3D scanners en 3D printers alsook druk persen en print finishing voor de Grafische Industrie waar zij zich hebben opgebouwd tot marktleider.

Carli Van de Peer (CEO) en zijn echtgenote Pascale Daems (CFO) staan dagdagelijks, samen met een dynamisch team, klaar voor hun klanten en onderscheiden zich door hun visie van communicatie en Service.

CARDOK divisie is opgestart in 2016 vanuit een passie voor het product. Zwitserse kwaliteit met een unieke meerwaarde voor de liefhebber.

De visie van Albyco Belgium is een “daadkrachtige Service met een doorgedreven communicatie”.

Het Service Team bestaat uit 6 professionele engineers onder leiding van een Service Manager.

De CARDOK Project Manager staat in voor een vlotte opvolging van het project en zal i.s.m. met het Service Team de volledige installatie begeleiden.

Het Service team zal nadien zorgen voor het preventief onderhoud zodat het plezier van CARDOK een unieke beleving blijft.

CARDOK-Benelux TEAM

Onze specialisten zijn er om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren met de vele professionele oplossingen.

CARDOK staat voor : “Autolift bouwers van de hoogste kwaliteit

Project Manager Peter Van Wiele en Technical Manager Paul Van de Kerckhof staan met een ervaren team installateurs klaar om u met de glimlach te voorzien van een professionele installatie en periodiek preventief onderhoud.

CARDOK is een Zwitsers familie bedrijf, gelegen aan het prachtige “Lac de Genève” (Tannay). Patrick Martin, oprichter en CTO van het bedrijf is ingenieur van opleiding en heeft CARDOK opgestart in 2005.

Zwitserse TOP kwaliteit is de visie van het bedrijf dat zorgt voor een duurzame belevenis.

CARDOK.COM